Le nekaj klikov do urejenega groba
PE Ljubljana Gabrščkova ulica 75, 1000 Ljubljana
Odpiralni čas
Pon - Pet 9.00-16.00
DELAKOR R&N

O nas

Smo podjetje mladih, ki se ukvarjamo z urejanjem grobov in spletno prodajo rastlin ter okrasnih podlag. Zaradi sodobnega tempa življenja in pomankanja časa, vse redkeje posvetimo pozornost urejanju grobov naših svojcev in dragih. V oporo In pomoč vsem, ki imajo tovrstne težave in si želijo le najboljše za svoje bližnje, smo pripravili spletno stran.

Z inovativnim spletnim urejevalnikom grobov, si stranke same izberejo želeno razporeditev rastlin in drugih elementov na grobu. Izbirajo lahko med različnimi rastlinami, okrasnimi podlagami (okrasni kamen, okrasno lubje), ekološkimi solarnimi svečami z življenjsko dobo do dve leti in pol in drugimi dodatki.

V pomoč pri virtualni ureditvi  groba, vam bo spletni urejevalnik, ki bo vaše želje upodobil na ekranu.

Na tak način lahko Vaš grob uredimo točno tako kot ste si predstavljali. Seveda pa nas lahko tudi kontaktirate in skupaj bomo našli pravo rešitev za vas.

V želji, da vam ponudimo in zagotovimo najboljšo možno storitev, skrbimo za to, da stranka plača le dejanski potrebni material, prav tako pa za vas izbiramo najboljše in najkvalitetnejše ponudnike.

Naša spletna storitev vam prihrani čas in stroške, za »piko na i« pa poskrbimo tudi za okolje v katerem živimo.

Ponujamo hitro in enostavno spletno storitev, po najboljši ceni in kakovosti.